Рятувальники 9 ДПРЗ ліквідували пожежу в Мирнограді, яка виникла внаслідок обстрілу. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області.

«Вчора вночі окупанти завдали ракетного удару по Мирнограду, внаслідок чого виникла пожежа з декількома осередками на території одного з вуглевидобувних підприємств міста. Рятувальники 9 державного пожежно-рятувального загону оперативно ліквідували загоряння 7 легкових автомобілів на площі 30 квадратних метрів та речей у гаражному приміщенні на площі 15 квадратних метрів», – йдеться в повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Інформація про загиблих та постраждалих не надходила. Від ДСНС залучалось шість чоловік особового складу та одна одиниця техніки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Мирноградську громаду шістьма ракетами С-300. Без електропостачання залишилися деякі райони міста, зокрема через відсутність електрики не працюють кілька насосних станцій. Пошкоджено шахту і дві адмінбудівлі.