Протягом доби росіяни завдали 24 удари по Донеччині, вбили двох і поранили ще двох мирних людей. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Армія рф зосередила вогонь на 6 населених пунктах: містах Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Мирноград, селах Катеринівка, Новобахмутівка. Ворог бив з авіації, ЗРК С-300, РСЗВ «Град», артилерії та БПЛА», – йдеться в повідомленні.

Пошкоджено 39 цивільних об’єктів: 20 житлових будинків, дитячий садок, школу, кафе, сільськогосподарське та промислове підприємства, базу будматеріалів, адмінбудівлі, профілакторій, гараж, автомобілі, трансформатор.

Шість ракет С-300 росіяни спрямували на Мирноград. Є пошкодження на території одного з підприємств – повідомляють у поліції.

За інформацією начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, в Мирноградській громаді пошкоджено шахту і 2 адмінбудівлі.

У поліції також зазначили, що Курахове окупанти атакували п’ятьма ракетами С-300, а потім артилерією. Руйнувань зазнали 14 багатоквартирних будинків, освітні заклади, підприємства, інша інфраструктура. За попередніми даними, цивільні не постраждали.

У Красногорівці ворожі снаряди влучили у приватний будинок. Загинула 73-річна жінка.

Катеринівку російські війська обстріляли з артилерії – вбили 68-річного чоловіка, ще одна цивільна особа зазнала травм. Зруйновано дві приватних оселі.

Авдіївка продовжує страждати від масованих атак. Внаслідок удару з «Градів» отримала поранення 55-річна жінка.

Крім того, встановлено інформацію щодо однієї людини, яка загинула раніше в Авдіївці, й одного пораненого в Торецьку.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі під обстрілом перебувала Мирноградська громада.