Добіг кінця відкритий чемпіонат Покровська з футболу. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Змагання відбулися за ініціативи Покровського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». У них взяли участь 10 команд з Донеччини та Дніпропетровщини.

«Чотири команди з Покровська та шість команд з інших міст: Краматорська, Мирнограда, Білозерського та з Межівського району Дніпропетровської області», – розповів інструктор-методист центру «Спорт для всіх» Владислав Щербинка.

Кожна команда зіграла по 9 матчів. За підсумками минулих турів випередила інші та стала першою покровська команда «Метінвест». Другу сходинку посіли гравці «Моноліт-1», також з Покровська. Проте у символічній останній грі чемпіонату суперники зустрілися ще раз, зігравши два тайми по 25 хвилин. Матч видався по-справжньому запеклим, спортсмени викладалися на повну. Кожна команда змогла забити по одному м’ячу у ворота суперників.

«Суперники – доволі сильна команда, націлена на великий футбол. Нам було дуже важко з ними грати. Важливо так відволіктись від всього цього. Дякуємо нашими Збройним Силам за те, що ми можемо проводити такі турніри», – каже гравець команди «Метінвест» Андрій Шатохін. 

Футболіст Артем Помогаєв з команди «Моноліт-1» розповів, що другим місцем вони трохи засмучені, проте це дає мотивацію наступного разу здобути впевнену першість.

«Гра пройшла добре, але результатом ми трохи не задоволені. Бажали перемогти, але не вдалось. Гра була дружня, ми буди раді зустрітись з такою гарною командою й показали добру гру – ми й вони», – прокоментував результати змагань Артем Помогаєв.

«Бронзу» чемпіонату виборола команда з Краматорська «Форум-авто». Серед учасників турніру також визначили найкращих гравця, воротаря, бомбардира та нападника.  

Детальніше про чемпіонат Покровська з футболу – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що до Дня шахтаря відбувся Кубок гендиректора ШУ «Покровське» з міні-футболу.