У шахтоуправлінні «Покровське» відновили традицію проведення турнірів з міні-футболу, приурочених до Дня шахтаря. Цього року за Кубок генерального директора ШУ «Покровське» змагалися вісім команд – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«У будь-якій ситуації є позитивні моменти. Навіть у такій ситуації, що склалася зараз, люди згуртувалися, і треба віддати їм належне за те, що вони відпрацювали і грають – показують своїм прикладом, що ми повинні жити, розвиватися і працювати на перспективу», – зазначив генеральний директор ПРАТ «ШУ «Покровське» Валерій Яковенко.

Вирішальна гра турніру зібрала четвірку найкращих команд: ветеранів, видобувачів, інженерно-технічних працівників та шахтного транспорту. Підтримати спортсменів прийшли колеги, рідні та друзі.

Гра за третє місце видалась досить напруженою. У результаті ветерани здобули перемогу над видобувачами з рахунком 4:1.

У фіналі зустрілися інженерно-технічні працівники та команда шахтного транспорту. Перемогу з рахунком 5:2 та Кубок турніру виборола перша з команд. Інженерно-технічні працівники не приховують: першість далася непросто, і для перемоги довелося докласти чимало зусиль.

Валерій Яковенко вручив кубки переможцям та призерам турніру. А до професійного свята – Дня шахтаря – гравці отримають ще й грошові премії.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».