У парку «Ювілейний» Покровська тривають весняні роботи: співробітники приводять до ладу газони та висаджують квіти. За процесом спостерігала знімальна група ТК «Орбіта».

Підтримувати красу в парку «Ювілейний» вдається завдяки зусиллям шістьох працівників.

«Багато у нас зараз роботи, як і зазвичай, проте ці клопоти приємні. Ось вже час підстригати газон. Цим зараз активно займаємося – кульбабок тут безліч. Треба встигнути, адже потім пуху буде з них чимало. Окрім того, поливаємо наші красуні-троянди, за ними ми дбаємо. Днями почнемо формувати кущі, підрізати все зайве, будемо робити їм правильну форму, щоб рівненькі були», – розповіла співробітниця парку Наталія.

Зараз пані Наталія разом з колегою висаджують чорнобривці у центральній частині парку. Кажуть, що насіння залишилось багато, тому планують прикрасити чорнобривцями ще й «Еко-тропу».

«Всі ці роки ми не тільки підтримували порядок, але й кожного року висаджували щось нове, щоб здивувати наших мешканців і гостей міста. Ми і далі будемо намагатися, щоб наш парк був більш яскравим», – каже директор парку «Ювілейний» Костянтин Деревинський.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в парку «Ювілейний» висадили сосни та встановили будиночки для качок.