Після випробування спекою природа вирішила перевірити стійкість покровчан дощем, шквальним вітром та градом. Нетривалого буревію вистачило, аби вирвати з корінням десятки дерев, обірвати електромережі та пошкодити покрівлі Покровська.

Щойно закінчилася злива, понад пів сотні комунальників вийшли на боротьбу з її наслідками. Оперативно почали працювати три мобільні бригади. Про це повідомив заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

«Є багато руйнувань у комунальних закладах, в приватному секторі, багатоповерхівках. Є знеструмлення в Покровську та Родинському», – зазначив Олексій Стебель.

Дісталось цього разу і покрівлі Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування та перинатального центру.

«За попередніми розрахунками пошкоджено більше 200 квадратних метрів покрівель. Сьогодні ми накриємо проблемні ділянки для запобігання потраплянню дощової води, а з завтрашнього дня будемо працювати над тим, щоб розпочати безпосередньо ремонтні роботи із заміни шиферу та металопрофілю», – розповів начальник управління капітального будівництва Артем Колосов.

Наслідки негоди відчув на собі кожен куточок Покровська. До Контакт-центру надходить така велика кількість дзвінків, що диспетчери фізично не встигають оформлювати заявки. Тому покровчан за можливості просять звертатися через мобільний додаток Контактного центру:

для Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bissoftpokrovskkkc

для iOS (iPhone): https://apps.apple.com/ua/app/кц-покровськ/id1452070911

або на сайті: https://contact.pokrovsk-rada.gov.ua/

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні Покровськом пронеслася негода, яка спричинила багато руйнувань.