Сьогодні Покровськом пронеслася негода зі шквалами, грозою та градом, яка спричинила чимало руйнувань.

Так, жителі деяких районів міста повідомляють про зникнення електропостачання. Цю інформацію підтвердили в Покровській міській військовій адміністрації.

«Внаслідок сильного вітру та негоди, які охопили місто Покровськ, сталося багато обривів ліній електропередачі та аварійних вимкнень електроенергії. Комунальні служби вже ліквідовують наслідки негоди. Дякуємо за розуміння», – зазначають у Покровській МВА.

Вітром у Покровську також повалило багато дерев, а деякі навіть вирвало з коренем. Крім цього, від негоди постраждали покрівлі.

У Покровському координаційному комітеті самоорганізації населення закликають жителів громади об’єднатися у боротьбі з наслідками негоди.

«Шановні старші будинків, голови квартальних комітетів, мешканці громади, давайте допоможемо один одному. Після грози та дощу місто зазнало багато пошкоджень: це і повалені дерева, розбитий шифер, пошкоджені електромережі. Наразі комунальні служби працюють, але роботи багато, і потрібна допомога. Давайте разом зробимо наше місто охайним», – зазначають у ККСН.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, якою буде погода в Україні протягом тижня 10-16 червня