Вихованці зразкового театру народної пісні «Златиця» завітали до керівництва Покровської МВА та представили театралізований Різдвяний вертеп. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Звістку про народження Божого Сина хлопці та дівчата донесли не лише у класичному виконанні, а й з присмаком сучасності – були також пісні про Бахмут та українських воїнів. Від Покровської МВА юні актори отримали солодкі подарунки.

«Вітаю з Різдвом Христовим! Це одне зі свят, яке дає надію, адже найяскравіша зірка на небі, яка запалюється в цей день – це зірка надії. А з надії починається віра в краще майбутнє. Бажаю усім міцного здоров'я. Україні й Покровській громаді – миру та розвитку. Покровчанам, а серед них і всім працівникам міської ради та ВА, бажаю добра, здоров’я, наснаги в роботі на благо рідної громади», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Керівниця зразкового театру народної пісні «Златиця» Ольга Овсієнко розповіла, що майже місяць юні колядувальники ретельно продумували сценарій, обирали репертуар та переробляли на сучасний лад.

«Цьогоріч особливо відчувалось, що вони розуміють важливість вшанування українських традицій. І, як бачимо, старання дітей не було марним. Адже гарне виконання колядок створило святкову атмосферу справжнього Різдва та подарувало всім море позитивних емоцій», – зазначила Ольга Овсієнко.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що учасники зразкового театру народної пісні «Златиця» з Покровська отримали низку перемог на міжнародному конкурсі.