29 жовтня відбувся суперфінал «Голосу країни-13». У ньому взяли участь вісім найсильніших вокалістів проекту, серед яких – наша землячка, Христина Старикова з Мирнограда. Про підсумки пісенного конкурсу повідомляє «1+1 Україна».

Суперфінал проходив у три етапи. Після першого етапу, за результатами глядацького голосування, Христина Старикова увійшла до четвірки найкращих, які продовжили боротьбу за перемогу.

У другому етапі суперфіналу учасники заспівали разом зі своїми тренерами.

«Я дуже рада, що буду співати з Юлією Саніною, адже саме її мої викладачі ставили мені у приклад. Співати її пісні для мене дуже відповідально, адже вони складні не лише технічно, але й емоційно. Я цю пісню присвячую Донеччині і хочу вкотре заявити на весь світ, що Донбас – це Україна», – зазначила Христина Старикова. 

До третього етапу суперфіналу «Голосу країни-13» пройшли Юрій Городецький та Михайло Панчишин. За результатами глядацького голосування, перемогу здобув Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

Раніше повідомлялося, що Христина Старикова з Мирнограда поділилася враженнями від участі в «Голосі країни-13» з журналістами ТК «Орбіта».