У Покровську вже 13 років функціонує осередок товариства Червоного Хреста, напередодні його волонтери поглиблювали знання з розвитку організації. Про це повідомили організатори заходу.

Під час зустрічі присутні заслухали звіт про діяльність покровської міськрайонної організації, зокрема, про її фінансові справи.

«Сьогоднішній форум направлений на розвиток такого напрямку, як фандрайзинг. Це залучення допомоги — натуральної або ж фінансової, щоб можна було функціонувати та допомагати», — розповів учасник форуму.

За словами голови Покровської міськрайонної організації товариства Червоного Хреста Людмили Полтавченко, з лютого 2022 року місцевий осередок Червоного Хреста активно допомагає необхідними речами, обладнанням, дбає про сім'ї, житло яких пошкоджене обстрілами, надає фінансову допомогу.

«Ми надали допомогу понад шістьом тисячам людей на загальну суму близько 45 млн гривень. Шість тисяч — це одноразово, але деякі отримували допомогу по два, три й навіть по чотири рази", — розповідає пані Людмила.

Після форуму відбулося засідання правління Покровської міськрайонної організації Червоного Хреста, де були затверджені зміни у функціонуванні осередку.

«Ми розглянули питання про прийняття нового положення нашої організації. Наприклад, зараз ми навіть можемо надавати соціальні послуги», — додає Людмила Полтавченко.

По закінченні заходу колектив висловив слова подяки за багаторічну працю своїй керівниці — Людмилі Полтавченко.

Детальніше про Покровський осередок Червоного Хреста — в сюжеті ТК "Орібіта"

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що у Мирноградському осередку Червоного Хреста організовували видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.