Наталія Бутко, яка має 30-річний досвід роботи вчителькою початкових класів, створила навчальні посібники з української мови та математики. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Пані Наталія розповіла, що, працюючи над домашнім завданням онуків, намагалася пояснити дітям незрозумілий для них матеріал, щоб вони зацікавились. Тоді й виникла ідея написання посібників для молодших школярів.

«Весь час, коли я працювала, я хотіла написати таку книжку. Та література, яка була, не дуже задовольняла. Хотілось написати, щоб дітям було зрозуміліше, цікавіше», – каже Наталія Бутко.

В неї вже є літературний досвід. Так, у 2020 році жінка видала першу авторську збірку поезій, з тих пір стала учасницею багатьох літературних конкурсів.

Обидва посібники авторки розраховані на учнів початкових класів, але стануть гарними помічниками не лише для дітей, але й для батьків та вчителів.

«Наприклад, «Софійчина казочка» – це книжка, в якій зібрані всі правила з української мови. У сюжеті я давала ці правила дітям. Здається, вони так краще запам'ятовуються. З математики я брала важку для дітей тему рівнянь і теж в сюжеті до них підводила та вчила розв'язувати», – пояснює авторка. 

Окрім цього, пані Наталія ще й особисто проілюструвала власні посібники. Їх можна знайти в централізованій бібліотечній системі Покровська.

Детальніше про посібники Наталії Бутко – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що покровські учні та педагоги виготовили обереги для воїнів ЗСУ