Уночі Селидівська громада двічі опинилася під ворожими обстрілами. Про це повідомляють у Селидівській міській військовій адміністрації.

«16 березня приблизно о 21.30 російські окупаційні війська обстріляли місто Селидове, внаслідок чого постраждала жінка 1953 року народження (осколкове поранення). Їй надано першу домедичну допомогу та доставлено до лікарні», – йдеться в повідомленні.

У Селидовому внаслідок обстрілу пошкоджено адмінбудівлі, багатоквартирні та приватні житлові будинки, лінії електропередачі.

Крім цього, сьогодні близько 01.30 стався ворожий обстріл смт. Цукурине. Пошкоджено будівлі підприємства, виникла пожежа. Постраждалих немає.

У Мирноградській МВА повідомляють про обстріл Мирнограда, який стався сьогодні вночі.

«Вночі окупанти обстріляли місто, є влучання. На жаль, постраждала  жінка, якій надано медичну допомогу», – повідомляють у Мирноградській міській військовій адміністрації.

Російські снаряди влучили в будівлю навчального закладу та гуртожиток, який перебував на реконструкції. Про це повідомив Суспільному в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

За його словами, обстріл стався близько 01:30 ночі. Жінку, яка отримала поранення, госпіталізували. У неї подряпини від уламків скла та підозра на перелам кінцівки.

Юрій Третяк також розповів, що через обстріл два будинки залишились без електрики – зараз там працюють енергетики. Комісія фіксуватиме пошкодження, жителям видаватимуть будівельні матеріали для закриття пошкоджених вікон та покрівель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі проти 15 березня росіяни спрямували на Мирноград шість ракет.