15 березня росіяни знову обстріляли Мирноград, спрямувавши на місто шість ракет. Цього разу обстріл розпочався о пів на другу ночі. На місці прильотів побувала знімальна група ТК «Орбіта».

«Сьогодні вночі було шість ворожих влучань по території Мирнограда. Одне влучання – в будівлю школи, частина будівлі зруйнована. Два влучання – поруч з цією школою. Є пошкодження багатоповерхових будинків та теплотраси», – розповів в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

На ранок без тепла були 577 абонентів. Роботи з відновлення тепломережі розпочались одразу, як дозволили рятувальники.

В цю частину Мирнограда прилетіло три ракети, і стільки ж – в іншу частину міста.

«Ще були три влучання, два з яких – це умовна промзона міста Мирноград, і одне влучання в паркову зону. Є пошкодження високовольтних ліній електропередачі», – розповів Юрій Третяк.

В результаті значна частина міста залишилася без світла. Енергетики пообіцяли більшості абонентів повернути електропостачання впродовж дня. Через відсутність напруги були деякі проблеми з підняттям на поверхню шахтарів однієї з копалень.

«Під час обстрілу на одній з шахт Мирнограда, яка знаходиться недалеко від місця влучань, під землею знаходились шахтарі. Зараз всі вони на по верхні, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує», – зазначив Юрій Третяк.

Жертв та постраждалих в результаті чергового обстрілу Мирнограда немає.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі російські війська вчергове обстріляли Мирноград.