У Селидівській лікарні, яку росіяни обстріляли сьогодні вночі, основний удар був по пологовому відділенню. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Окупанти вдарили по лікарні близько першої ночі. Основний удар був по пологовому відділенню. Загалом у закладі на той час було майже 200 людей, десятки пацієнтів – у важкому стані. Їх евакуювали до інших медзакладів області», – повідомив Ігор Клименко.

Рятувальникам вдалось врятувати 6-місячну дитину. 6 людей, серед яких також є дитина, отримали поранення. З-під завалів вилучені тіла трьох людей, серед них – дитина 2015 року народження.

Одну людину врятували з-під завалів 5-поверхівки в Селидовому, де внаслідок обстрілу було зруйновано цілий під’їзд. 6 осіб дістали поранення, серед них – 3 дитини 2007, 2011 та 2016 років народження.

Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 лютого російські окупанти вчергове обстріляли Селидове та Новогродівку. У Селидовому загинули троє людей вагітна жінка та мати з 9-річним сином, 12 людей отримали поранення. У Новогродівці поранена одна людина, пошкоджені 5 адмінбудівель, 21 багатоквартирний житловий будинок та кафе.