1 жовтня в Україні відзначать День вчителя. З цієї нагоди провели урочистий захід, на якому побувала знімальна група ТК "Орбіта".

Фахівці освітньої галузі отримали заслужені нагороди: знаки народної пошани «Хрест громадянських заслуг», грамоти, подяки, грошові сертифікати. Кожна нагорода для вчителя — демонстрація великої пошани людям, які попри всі складнощі не перестають любити свою професію.

На заході був присутній і начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, якій привітав педагогів з професійним святом.

"Дякую, що ви на місцях, те що ви маєте бойовий дух — це окремо від навчання. І за те, що ви виховуєте таких гідних українців, наших покровчан. Маєте добрі, гарні результати", — привітав Сергій Добряк.

Не всі вчителі громади мали можливість відсвяткувати разом із колегами, адже 28 працівників освітніх закладів боронять Україну в лавах ЗСУ.

Тих, хто продовжує навчати молоде покоління, привітали творчими номерами. На сцені виступали не тільки діти, а й самі педагоги, які вкотре продемонстрували, що вчителька сім'я - дуже творча і натхненна.

Подивитись, як пройшло урочисте свято можна в сюжеті ТК "Орбіта"

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як функціонує дитячий простір "Мрія" у Покровську.