Покрівлі будинків біля центральної площі Покровська, пошкоджені внаслідок обстрілів, відновлено зусиллями підрядників та ДСНС. Про це в ході апаратної наради повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель

За його словами, протягом минулого тижня в Покровську активно велися роботи з ліквідації наслідків обстрілів, що стались 3 та 6 березня. Комунальники використали 1754 листи OSB, 214 листів шиферу, 10 кг цвяхів, 10 кубометрів бруса та 15 – дощок, 17 балонів піни, 1200 квадратних метрів тарпауліну та 15 тисяч саморізів по дереву. Крім того, мешканцям 5 домогосподарств було надано матеріали для самостійного усунення наслідків обстрілів.

«Бригади комунальних підприємств та установ міста листами OSB закрили 244 вікна в багатоповерхових будинках мікрорайону «Південний». Відділ освіти також закрив 60 вікон в навчальних закладах громади, які постраждали від обстрілу. До виконання робіт з ремонту покрівель багатоповерхових будинків на вулиці Поштова залучено 10 працівників ДСНС. Велика подяка їм за допомогу», – зазначив Олексій Стебель. 

Також триває обстеження пошкоджених або зруйнованих будинків. Лише за минулий тиждень було складено 43 акти візуального обстеження для визначення ступеня пошкодження житлових приміщень.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вранці 3 березня росіяни обстріляли мікрорайон «Південний». Уніч з 5 на 6 березня під обстрілом вчергове опинилася центральна частина Покровська.