У Покровську триває ліквідація наслідків російського обстрілу, який стався сьогодні вночі. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Загалом пошкоджено 12 багатоповерхівок, 7 приватних будинків та 2 адміністративні будівлі. Одна людина отримала легкі поранення.

«Це черговий терористичний акт з боку російської федерації. Всім постраждалим надається допомога у вигляді будматеріалів – як завжди, «закриваємо» вікна, допомагаємо людям. Я нагадую всім мешканцям, у яких пошкодило домівки: звертайтеся до Контактного центру, щоб ми могли швидко та ефективно реагувати на всі заявки», – заявив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Станом на 9.00 фахівці Контакт-центру вже прийняли 82 заявки щодо ліквідації наслідків обстрілу. На місці надзвичайної події працюють екстрені служби та комунальні підприємства Покровська.

У поліції Донецької області уточнили вік пораненого через нічний обстріл Покровська.

«Поранено 37-річного цивільного мешканця. Руйнувань зазнали заклад освіти, підприємство, житлові будинки. На місці працюють поліцейські, масштаби пошкоджень встановлюються», – йдеться в повідомленні.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 березня близько першої години ночі ворог випустив по Покровську 4 ракети С-300.