У селищі Шевченко Покровської громади завершилося підсипання доріг доменним шлаком. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Поки дозволяє погода, в Покровській громаді тривають роботи з покращення стану доріг, зокрема, у старостинських округах. Так, силами працівників КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» проводились роботи з підсипання ям на дорогах у селищі Шевченко», – йдеться в повідомленні.

Для грейдерування та вирівнювання ділянок доріг було використано 296 тонн доменного шлаку. Роботи виконувались протягом тижня на трьох вулицях: Садовій, Громова та Веселій. Місцеві жителі самі називали ці дороги в заявках до контактного центру.

«Покровська МВА шукає шляхи для оперативного забезпечення всіх мешканців громади життєво необхідними послугами та впорядкування території громади. Цілодобово працює контактний центр, який суттєво спростив взаємодію між профільними службами та дозволив у рази швидше вирішувати комунальні питання, з якими стикаються люди», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Передбачається, що найближчим часом працівники БКП розпочнуть підсипання доріг у Новоєлизаветівському старостинському окрузі.

Раніше повідомлялося, що в Покровську планується ремонт вулиці Володимирської.