Відновлення доріг у Покровській громаді триває – відсьогодні дорожники розпочали роботи в Гришинському старостинському окрузі. Про це повідомив заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

Вже практично виконано перший етап – фрезування верхнього шару асфальту на декількох ділянках. Подальшим роботам завадив вранішній дощ.

«Потім буде асфальтування. Це поліпшений ямковий ремонт картами – там, де потрібно. Це дасть нам змогу розгрузити дороги громади і покращити умови пересування для наших мешканців», – зазначив Олексій Стебель.

За його словами, за сприятливих погодних умов роботи на цих ділянках хочуть виконати до кінця жовтня. Крім того, вже незабаром розпочнуть ремонт вулиці Володимирська в Покровську. Для її асфальтування розробляються технічні умови. Але терміни виконання будуть трохи довшими, аніж кінець поточного місяця.

«Потрібно ще провести закупівлю в «ProZorro». Ми шукали фінансування на цю вулицю. За попередніми домовленостями, фінансування є», – повідомив Олексій Стебель.

Він додав, що паралельно в інших старостинських округах дороги відсипають доменним шлаком та асфальтною крихтою, аби зробити вулиці максимально проїзними.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що відновлення найбільш постраждалих під’їздів у покровській багатоповерхівці, в яку влучила ракета 7 серпня, розпочнеться не раніше березня наступного року.