У Селидовому збільшилася кількість загиблих внаслідок російського обстрілу, який стався 15 листопада після опівночі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Станом на 11:40 у Селидовому вже троє загиблих. Тіло ще однієї загиблої особи дістали рятувальники з-під завалу частково зруйнованого внаслідок обстрілу 4-поверхового житлового будинку. Наразі аварійно-рятувальні роботи продовжуються, під завалами можливе перебування ще 1 особи», – зазначили в ДСНС.

Оновлення: рятувальники повідомили, що станом на 13:00 з-під завалів 4-поверхового будинку дістали тіло загиблої жінки. Кількість жертв зросла до 4.

Загиблими внаслідок обстрілу, чиї тіла рятувальники деблокували сьогодні, виявилось подружжя внутрішньо переміщених осіб 43 та 44 років, які переїхали з міста Гірник. Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

Рятувальники вже розібрали 74 тонни зруйнованих будівельних конструкцій. Від ДСНС до робіт залучено 22 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки.

Раніше повідомлялося, що 15 листопада росіяни випустили по Селидовому чотири ракети, попередньо, С-300. Зруйновано 1 приватний житловий будинок, частково зруйновано 4-поверховий багатоквартирний будинок.16 приватних та 7 багатоквартирних будинків пошкоджено.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці 4-поверхівки, в яку влучила ракета, тривають другу добу.