Незважаючи на постійні обстріли, у Селидівській громаді ремонтують дороги та готуються до зими. Про поточні роботи розповів начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко.

Після комісійного обстеження, деякою мірою за рахунок гарантій, у місті з’явилися латки з нового асфальту. У центрі самого Селидового ямковий ремонт заплановано виконати за літо, будуть працювати і в громаді.

«Близько 5 мільйонів гривень ми заклали в бюджет цього року для того, щоб зробити основні дороги. Це основна дорога, яка йде через місто Українськ, проїзна дорога через місто Селидове та напрямок на блокпост Михайлівський», – розповів Анатолій Немченко.

Зараз велике навантаження припадає на тих, хто щодня займається фіксацією та ліквідацією наслідків обстрілів. З 2022 року місцеве комунальне підприємство суттєво оновило парк спеціалізованої техніки, серед неї – і придбана за кошти обласного бюджету.

Про зимове утримання житлового фонду в громаді теж розмірковують. Якщо зможуть набрати спеціалістів, будуть намагатися підключити нові котельні. Але в цьому питанні, окрім наявності фахівців, ключову роль для Селидового гратиме безпекова складова.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Донецька ОВА передала спецтехніку громадам Покровського району.