Донецька обласна військова адміністрація передала спецтехніку кільком громадам Покровського району. Про це повідомив директор департаменту екології Донецької ОДА Сергій Натрус.

«На початку року головою ОВА було прийнято рішення про закупівлю техніки: самоскидів і тракторів для прибирання сміття. Ми вже вдруге вручаємо трактори громадам Донецької області. Спочатку їх отмав Краматорський район, сьогодні – Покровський», – розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА Сергій Натрус.

Серед тих, хто цього разу отримав спецтехніку – і Покровська громада.

«Ми отримали вже другий подарунок від Донецької обласної військової адміністрації. Раніше нам передали самоскид, а сьогодні – трактор JCB. Впевнений, що він стане в пригоді під час прибирання сміття, ліквідації наслідків обстрілів і робіт на оборонних рубежах нашої громади. Щира подяка від мешканців всієї нашої громади за цей чудовий подарунок», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Наступного тижня очікують чергову поставку техніки в Донецьку область. Загалом цим літом всі громади Донеччини отримають самоскиди і трактори.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровськ отримав новий самоскид за підтримки Донецької ОВА.