У місті Родинське встановили два наземні бетонні укриття, які надійшли від благодійників. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Покровська громада все частіше опиняється під ворожими обстрілами, тож продовжується облаштування вулиць громади об’єктами цивільного захисту.

Зокрема завдяки підтримці голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна, благодійного фонду Nova Ukraine та ГО «Рада міст» були встановлені ще два наземні укриття в центральній частині міста Родинське. Всього від благодійників у Покровську громаду вже надійшло 8 таких укриттів.

Наземні споруди призначені для захисту людей від вибухових хвиль та уламків. Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович зазначив, що ці укриття будуть доступні для всіх мешканців громади та гостей міста, що дозволить їм безпечно перечекати небезпеку.

«Ми щиро вдячні благодійному фонду Nova Ukraine та ГО «Рада міст» за їхню підтримку в забезпеченні наших мешканців наземними укриттями. Це дозволяє нам створити надійний захист в разі виникнення в місті надзвичайних ситуацій, які останнім часом почастішали», – додав Дмитро Єрмолович.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про встановлення наземних укриттів у Покровську та Мирнограді.