Один з приміських маршрутів працював нелегально. Про це йдеться у дописі пресслужби Покровської міської ради у Facebook.

Нагадаємо, вже більше року тому піднімалося питання законності функціонування маршруту 25А, за яким здійснювалися пасажирські перевезення з Покровська до Родинського.

Станом на 14 січня 2020 року у відношенні перевізника-нелегала співробітниками «Укртрансбезпеки» було складено адміністративний протокол, а матеріали про адміністративне правопорушення направлено до суду.

Днями до Державної служби України з безпеки на транспорті знову надійшло повідомлення про порушення пасажирських перевезень. Спільно з працівниками відділу транспорту Покровської міської ради інспектори «Укртрансбезпеки» вийшли на рейд та виявили порушника.

«Була здійснена рейдова перевірка, в ході якої був виявлений незаконний перевізник, маршрут 25А, – повідомив старший державний інспектор ВДК Віталій Білобров. – Він використовував маршрут незаконно, без конкурсу, маючи при собі тільки ліцензію, посвідчення водія та свідоцтво реєстрації на транспортний засіб. Таким чином, перевозив людей незаконно».

Тепер до водія, що здійснював перевезення без дозвільних документів, буде запроваджено адміністративну відповідальність за виявлене порушення – надання послуг з регулярних пасажирських перевезень за маршрутом 25А без оформлення документів, перелік яких передбачено законодавством.