До Дня українського добровольця в Покровську відбувся урочистий захід, під час якого учасники добровольчих формувань отримали нагороди від начальника Покровської МВА Сергія Добряка та заступника міського голови Миколи Шабельника. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

День українського добровольця відзначається 14 березня – саме в цей день в 2014 році розпочалося формування першого батальйону добровольців.

«У цей день, 10 років тому, перші 500 добровольців вирушили з майдану на тренувальну базу, після чого відправились на схід боронити нашу державу. Ви долучилися до цієї когорти незламних героїв, тому низький вам уклін і велика шана за той свідомий вибір, який ви зробили 24 лютого два роки тому. Бажаємо бути цілими та неушкодженими та всім повернутися додому живими. Найскорішої перемоги! Ви до цього точно дотичні, за що вам дуже дякую від нашої громади та усієї країни», – звернувся до добробатівців Сергій Добряк.

За проявлену самовіддачу, свідомість та громадську активність учасників добровольчих формувань було нагороджено знаками народної пошани «Хрест громадянських заслуг».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 26 лютого добровольче формування «Покровськ-1» відзначило свою другу річницю.