У Покровську на черговому засіданні Молодіжної ради обговорили результати благодійної акції та участь молоді в різних проєктах. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

У засіданні також взяли участь начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна та заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Покровської МВА Яна Штурхецька.  

Лілія Золкіна привітала з обранням двох представниць Покровської громади до обласної Молодіжної ради.

«Сьогодні наша задача як представників влади – добиватися, щоби всі документи, які пов'язані з молодіжною політикою, приймалися з молоддю і для молоді. Перше таке починання в Донецькій області – це бюджет, який був виділений обласному управлінню сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання на реалізацію молодіжної політики. Ваш голос та ваші пропозиції щодо проведення тих чи інших заходів мають бути врахованими», – зауважила Лілія Золкіна.

Загалом на розгляд членів Молодіжної ради було винесено 7 питань. Зокрема присутні обговорили результати благодійного аукціону «Щасливий квиток». Завдяки акції було зібрано 50 тисяч гривень на квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, а також передано генератори для воїнів, що боронять нашу державу на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках.

Читайте також: Молодіжна рада Покровська завдяки благодійній лотереї зібрала кошти на дрон для ЗСУ

На засіданні Молодіжної ради також анонсували спортивний марафон в пам'ять загиблого воїна ЗСУ Владислава Горбунова – регбіста з Покровської громади. Крім цього, обговорили організацію еко-акції щодо прибирання місць відпочинку в Покровську, підготовку до відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня вишиванки, а також деякі інші питання.