Активісти Покровської молодіжної ради придбали квадрокоптер для бійців ЗСУ. Кошти для цього вдалося зібрати завдяки благодійній лотереї «Щасливий квиток». Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Молодіжна рада підбила підсумки другого етапу благодійної лотереї «Щасливий квиток», під час якого розігрували кейс із-під снаряда гаубиці М-777, оздоблений петриківським розписом.

Активісти зібрали 50 тисяч гривень, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України. Сучасний пристрій з дальністю польоту в діапазоні 5 кілометрів призначений для розвідки та скидання боєприпасів на позиції ворога. 

«Тішимося, що нам вдалося закрити збір на дрон. Проте ми не зупиняємося та закликаємо усіх небайдужих і надалі підтримувати Збройні Сили України. Плануємо третій етап благодійної лотереї, під час якого збиратимемо кошти на генератори для 68-ї, 110-ї та 56-ї бригад, що знаходяться на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках», – зазначив голова Молодіжної ради Олександр Нестеренко.

Раніше Pokrovsk.news писав про умови лотереї від Молодіжної ради «Щасливий квиток».