У Покровську триває усунення наслідків російського обстрілу, що стався 13 жовтня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, 13 жовтня внаслідок двох ракетних ударів було пошкоджено 12 багатоквартирних та 7 приватних будинків, які знаходяться поруч з епіцентром події. У них вибило вікна, потрощило дахи та під'їзди. Також зазнали руйнувань чотири комунальні установи. 

Місцеві комунальні служби взялися за відновлювальні роботи ще в день прильотів.

«Покровська МВА оперативно реагує й одразу ж почала ліквідувати наслідки трагедії. Поранені в лікарнях під наглядом кваліфікованих спеціалістів, а потрощені будинки вже латаються зусиллями місцевих комунальників. Крім того, прямо на місці трагедії постраждалим допомагають гуманітарні організації, паралельно готується пакет матеріальної допомоги», – розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков.

Зокрема, станом на 15 листопада комунальники вже закрили 360 вікон листами OSB, перекрили шиферні покрівлі азбестоцементними листами у кількості 500 штук, а також перекрили покрівлі трьох приватних будинків. 

Допомогу у вигляді будівельних матеріалів надають також громадські організації та благодійні фонди: Гуманітарна місія «Проліска», «Лікарі без кордонів» та «Червоний Хрест».

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу Покровська 13 жовтня одна людина загинула, 24 зазнали поранень різного ступеня тяжкості.