На вулиці Івана Мазепи (колишній Шмідта) в Покровську розпочалася відсипка доменним шлаком. Про це повідомив заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

Фахівці КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» за допомогою великої комунальної техніки роблять проїзними найпроблемніші ділянки дороги.

«Це в районі магазину «Космос» до приватного сектору. Ми виконуємо планування, зібрали верхній шар бруду, що залишився після зими або дощів. Укладаємо новий шар доменного шлаку та плануємо», – розповів Олексій Стебель.

Як зазначив директор КП «БКП» Алік Тумасов, у роботах задіяні 5 одиниць спецтехніки, і на відсипку вже пішло більше 200 тонн шлаку.

За словами можновладців, все ще є плани на капітальний ремонт вулиці Мазепи, поки ж її намагаються зробити більш зручною для проїзду. Відсипку і планування проводитимуть і на вулиці Шосейна.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».  

Раніше повідомлялося, що в Покровську розпочалася друга черга ремонту «мирноградського» мосту та майже завершені ремонтні роботи на вулицях Європейська та Прокоф’єва.