У Покровську розпочалася друга черга ремонту черги шляхопроводу біля станції «Нова» – так званого  «мирноградського» мосту. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Наприкінці серпня у системі «ProZorro» було визначено виконавця робіт. Переможцем стала «Перша українська дорожньо-будівельна компанія».

«Ще на початку літа ми делегували свої повноваження Донецькій обласній військовій адміністрації, яка виступає замовником робіт. Ми дуже вдячні обласному керівництву, що вже виконано ремонт однієї полоси мосту шириною 8 метрів. Сьогодні роботи знову відновлено. Наразі на шляхопроводі триває фрезування. Надалі вкладатиметься два шари асфальту. Перший – вирівнювальний, другий – фінальне асфальтове покриття. Після цього міст буде повністю проїзним», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Закінчити ремонт мосту дорожники планують до 16 жовтня.

Паралельно триває розробка проєктно-кошторисної документації на виконання капітального ремонту «мирноградського» мосту, який передбачає підсилення опорних конструкцій, повне відновлення залізобетонної конструкції («подушки» під асфальтним покриттям) та встановлення ліхтарів.

Крім того, в Покровську майже завершені ремонтні роботи на вулицях Європейська та Прокоф’єва.

«Ми працюємо одразу за декількома напрямками: це і ремонт мостів, і ямковий ремонт вулиць Покровська та Родинського, а також відсипання доріг у старостинських округах громади. Одразу після закінчення ремонту Європейської та Прокофєва перейдемо до Маршала Москаленко, Володимирської та Краснолиманської в місті Родинське», – зазначив Олексій Стебель.

Детальніше про дорожні роботи – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що в Покровську розпочався другий етап ремонту дороги на вулиці Європейська.