Розпочався другий етап ремонту дороги на вулиці Європейська в Покровську. Виконавцем робіт за результатами закупки в системі ProZorro визначено компанію «Славдорстрой». Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Підрядник розпочав роботи з фрезування дороги.

Нагадаємо, перша частина ремонту вулиці Європейська була виконана в липні. Тоді вкладанням асфальту займалася підрядна організація «Агропромбуд».

«Вулиця досить складна, і перед тим, як приступити до її ремонту, довелося виконувати додаткову роботу з усунення наявних пошкоджень на внутрішніх мережах КП «Покровськводоканал». У трьох місцях була провалена зливова каналізація глибиною шість метрів. Робимо все почергово та на совість, щоб потім не довелось все це переробляти», – зауважив Олексій Стебель.

За його словами, зараз в Покровській громаді працюють три підрядника. Другий займається дорогами в Піщанському старостинському окрузі, третій – виконує ремонт вулиці Прокоф’єва.

Загалом у громаді вже відремонтовано 10 доріг. Переважно це вулиці зі жвавим рухом. Після Європейської та Прокоф’єва будуть відремонтовані вулиці Краснолиманська в Родинському, Маршала Москаленка, Володимирська, Затишна та інші. Також на наступному тижні розпочнуться роботи на «горбатому» мосту.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».