Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулася робоча зустріч з кандидатами на посади директорів чотирьох навчальних закладів Покровської громади. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Кожен з кандидатів підготував презентацію щодо подальшого розвитку шкіл, запропонувавши свій підхід до вирішення питань інклюзивності, зміцнення матеріально-технічної бази, збереження та підвищення професійної майстерності педагогів, якості освітніх послуг тощо.

«Якісна школа – це результат роботи керівника щодо розвитку закладу. Те, як директор налаштує управлінські процеси, безпосередньо впливає на якість освіти у школі, яку він очолює», – підкреслила Маргарита Ідрісова.

Стратегію розвитку Піщанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів з дошкільним підрозділом презентував Ярослав Бражко. Він є уродженцем Піщанського старостинського округу, після закінчення школи обрав вчителювання і вже 4 роки працює в цій школі.

Своє бачення розвитку Покровської початкової школи №4 винесла на загал Дар'я Швидкіна – вчителька англійської мови та зарубіжної літератури І категорії.

Стратегічний план  розвитку ЗОШ №12 представила вчителька зарубіжної літератури Наталія Радченко.

Доповідь щодо розвитку НВК №1 підготувала Ірина Зінич, вчителька української мови та літератури, яка має 24 роки педагогічного стажу.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві освіти і науки України дали роз’яснення, як навчатимуться школярі з 1 вересня.