З нагоди Дня залізничника, який в Україні святкують завтра, 4 листопада, в Покровську відбувся урочистий захід. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Після початку повномасштабної війни в Україні закрився повітряний простір, що призвело до зростання потреби у залізничних перевезеннях. За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, поїзди показали себе найбільш надійним та безпечним видом транспортування, а Донецька залізниця стала єдиним порятунком для тисяч мешканців регіону, які були змушені евакуюватись у більш безпечні місця. 

«Залізниця – найважливіша ланка транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. На українській залізниці завжди працювали та працюють висококваліфіковані фахівці, справжні професіонали. Сьогодні ми вшановуємо вашу нелегку, наполегливу працю. Бажаю вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії та найскорішої перемоги. Щасливої дороги, вдячних пасажирів і зеленого семафора», – звернувся до залізничників Сергій Добряк.

Присутніх також привітав начальник структурного підрозділу «Станція Покровськ» регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» Дмитро Вакуленко. 

«Попри те, що сьогодні в країні складна ситуація, ми все одно виконуємо свої обов’язки. Робимо так, щоб забезпечити перевізний процес, стабільну роботу наших підприємств. Дуже велика праця робиться з евакуації населення», – зазначив Дмитро Вакуленко. 

За сумлінну працю та високу професійну майстерність працівники «Української залізниці» були нагороджені Почесними грамотами, а також Подяками Покровської міської адміністрації.

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як працюють залізничники ТОВ «Вуглепромтранс».