19 листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Напередодні свята аграріїв громади привітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«На жаль, з урахуванням повномасштабного вторгнення ми не маємо змоги зібрати всіх ваших людей, влаштувати концерт, тобто відсвяткувати так, як потрібно. Всі ці роки, а особливо з лютого 2022 року, я завжди розпочинаю промову зі слів вдячності. Тож і напередодні свята дякую вам за те, що не покинули свою землю, свої колективи, за те, що даєте людям роботу. Низький уклін вам! Я зичу нам з вами скорішої перемоги. Щоб жодне з ваших господарств не постраждало, щоб всі ваші люди та техніка були цілими та неушкодженими!» – звернувся до працівників сільського господарства Сергій Добряк.

За багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу області видатні робітники були нагороджені почесними грамотами департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької ОДА. Також фермери отримали грамоти та подяки від Покровської МВА. 

Крім того, колективи фермерських господарств отримали вітальний лист Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Раніше повідомлялося, що в Гродівській громаді працює єдине на Донеччині господарство, де вирощують корів.