Сьогодні, 9 листопада, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, у Покровську привітали представників мистецької сфери. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації

Попри воєнний стан, у Покровській громаді функціонують понад 20 закладів культури, які продовжують надавати своїм відвідувачам різноманітні культурно-просвітницькі послуги.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, працівники культури – це насамперед ті, хто береже та відроджує культурну спадщину, яку залишили нам попередні покоління. Але водночас це ті, хто творить нові яскраві сторінки в історії нашого краю.

«Культурний фронт дуже важливий, коли країна в стані війни. Це і виховання патріотизму, і підтримка Збройних Сил України. І я, і керівник Покровської військової адміністрації дуже вдячні за вашу працю, за те, що ви високо тримаєте планку», – звернулася до працівників культури Маргарита Ідрісова.

За відданість роботі, високий професіоналізм та значний внесок у розвиток культури й мистецтва громади працівників цієї сфери відзначили Почесними грамотами та подяками Покровської МВА.

Крім цього, діячі культури отримали сертифікати на відвідування Музею українського живопису та проєкційного шоу Телетеатру міста Дніпра.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що художники зі всієї України прикрасили муралами міста Донецької області