Напередодні професійного свята у Покровську відзначили працівників житлово-комунальної сфери. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні в третю неділю березня. На честь цієї дати керівництво Покровської МВА привітало співробітників комунальних підприємств.

«Ви справжні герої комунального фронту – саме так можна охарактеризувати роботу міських служб. Незважаючи ні на що, ви на посту – прибираєте, чистите, вивозите сміття, надаєте весь спектр необхідних послуг. Служби працюють у безперервному режимі, утримуючи всі системи життєдіяльності міста. Дякуємо за ваші старання. Бажаємо миру та сил. Разом до перемоги!» – звернувся до комунальників начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

За самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі знаками народної пошани «Хрест громадянських заслуг» було нагороджено працівників КП «Покровськводоканал», КП «Покровськтепломережа», КП «Багатогалузеве комунальне підприємство».

Працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення також отримали почесні грамоти за професіоналізм, самовіддану працю та особистий внесок у розвиток Покровської громади.

«Війна вплинула на життя всіх українців. Прибирання, готування їжі чи прогулянка містом стали чимось небезпечним та страшним, коли поряд лунають вибухи. Але є люди, які, попри страх та небезпеку, продовжують виконувати свою роботу. Сьогодні ми, як ніколи, бачимо і розуміємо ціну надважливої праці комунальників. Дякуємо, що ви не тільки забезпечуєте життєдіяльність громади в тилу, але й під ворожими обстрілами щодня лагодите знищену інфраструктуру в зруйнованих окупантами населених пунктах», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Для працівників ЖКВ лунали музичні привітання від творчих колективів громади.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в мікрорайоні «Південний» комунальники та співробітники ДСНС приступили до тимчасового перекриття покрівлі 5-поверхівки, що найбільше постраждала від обстрілу 3 березня.