У Покровську приступили до ремонту покрівель, пошкоджених внаслідок обстрілів минулого тижня. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Нагадаємо, у ніч проти 28 лютого росіяни вдарили ракетами по центральній частині Покровська, влучили в університет та школу. Тоді були пошкоджені понад 20 багатоквартирних будинків. Сьогодні в них вже закриті всі вікна.

Також завезені матеріали для ремонту покрівель на двох будинках, що постраждали найбільше. До цього було виконано обстеження пошкоджених дахів.

«Зараз приступаємо до ремонту покрівель. Прогнозується декілька днів без опадів, хочемо за цей період усунути всі пошкодження на дахах», – каже Олексій Стебель.

Матеріали для відновлювальних робіт після обстрілів завжди роздають безкоштовно. Вони є у громаді, традиційно допомагає компанія «Метінвест», благодійники, обласна військова адміністрація. Рятувальники долучаються до усунення наслідків обстрілів, а також надають вежу для висотних робіт.


Триває і обстеження покрівлі будинку в мікрорайоні «Південний», яка постраждала внаслідок обстрілу 3 березня, для подальшого планування ремонтних робіт.

Покровськ під обстрілами буває нерідко, а ресурс комунальників досить обмежений. На підприємствах громади не вистачає працівників – зокрема на роботу запрошують покрівельників.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську триває ремонт каналізаційного колектора після обстрілу 3 березня.