З 1 лютого в Покровську почала діяти нова схема дорожнього руху в районі динасового заводу – повідомляє кореспондент Pokrovsk.news.

Напрямок руху односторонньою вулицею Гайдамацька змінено на протилежний тому, що діяв до цього – тобто транспорт прямує від вулиці Івана Мазепи (колишньої Шмідта) до Добропільської. Проїзд з Добропільської на Гайдамацьку закрито.

Новий маршрут для водіїв, які їдуть з Мирнограда в Покровськ (схема. 1): з’їзд зі шляхопроводу станція «Нова» (Мирноградського мосту) – вул. Гайдамацька – вул. Добропільска – шляхопровід «Східний» (горбатий міст).  

Маршрут для водіїв, які прямують з Покровська в Мирноград (схема 2): вул. Добропільська – вул. Івана Мазепи вздовж шляхопроводу станція «Нова» – заїзд на шляхопровід станція «Нова».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську вирішили змінити схему дорожнього руху в районі динзаводу для об’їзду ділянки вулиці Шосейна (від перехрестя з вулицею Гайдамацька до перехрестя з Добропільською), яка знаходиться в незадовільному стані.