З 1 лютого у північній частині Покровська планується запровадити нову схему дорожнього руху. Зміни вносяться з метою забезпечення стабільного і більш зручного руху автотранспорту на території міста – повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Для водіїв, які рухаються з боку Мирнограда, маршрут включатиме: з’їзд зі шляхопроводу станція «Нова» (Мирноградського мосту)  – вул. Гайдамацька – вул. Добропільска – шляхопровід «Східний» (горбатий міст).

Для цього автотранспорт по вулиці Гайдамацька від вулиці Івана Мазепи (колишньої Шмідта) до Добропільської буде направлено в односторонньому напрямку, зворотному тому, що діє зараз.

«Такий напрямок забезпечить альтернативний проїзд водіям, які рухаються з боку Мирнограда в об’їзд ділянки вулиці Шосейна від її перехрестя з вулицею Гайдамацька до перехрестя з вулицею Добропільська», – повідомляють у Покровській МВА.

Для водіїв, які прямують з Покровська до Мирнограда, передбачається такий маршрут: вул. Добропільська – вул. Івана Мазепи (Шмідта) вздовж шляхопроводу станція «Нова» – заїзд на шляхопровід станція «Нова».

Зміни в організації руху погоджені з Департаментом патрульної поліції УПП в Донецькій області. Їх планують запровадити з 1 лютого. Зазначені ділянки доріг будуть обладнані відповідними дорожніми знаками.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровські комунальники підтримують у проїзному стані найбільш навантажені та проблемні ділянки доріг.