Покровські комунальники в екстремальних погодних умовах продовжують наводити лад на дорогах. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Коли дозволила температура повітря, працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» виконали грейдерування ділянок з найбільшим навантаженням дорожнього руху. 11 січня велися роботи на вулиці Шосейній з використанням спецтехніки. Водночас комунальники зробили відсипання доменним шлаком.

«Вулиця Шосейна є найбільш навантаженою та проблемною ділянкою міста Покровськ. Наше комунальне підприємство намагається постійно підтримувати цю ділянку дороги в проїзному стані. Ми виконуємо роботу з відсипання доменним шлаком та плануємо грейдером. Задіяні дві одиниці спецтехніки – самоскид та екскаватор-навантажувач», – розповів головний інженер КП «БКП» Юрій Кій.


Також триває очищення доріг та тротуарів від снігу і посипання сумішшю від ожеледиці.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, за минулу добу було розчищено 400 км доріг та залучено 6 одиниць спецтехніки. Сьогодні на вулицях Покровська працюють понад 60 двірників дільниці «Чисте місто».

В першу чергу приділяють увагу центральним вулицям та шляхопроводам. Своєю чергою, співробітники КП «БКП» працюють біля зупинок громадського транспорту та в місцях загального користування, аби мешканці могли комфортно пересуватися містом. 

Покровська МВА дякує відповідальним представникам малого та середнього бізнесу, які також стали до прибирання прилеглих територій.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, як покровські комунальники підготувалися до зимового утримання доріг.