Громадська організація «Центр інновацій та партнерства U.Mentor» допомогла зібрати кошти на відновлення дитячої бібліотеки імені Олени Пчілки в Покровську. Деталі дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

Після ворожого обстрілу міста 28 лютого в бібліотеці були пошкоджені вікна та двері. На відновлення пошкодженого майна відкрили збір коштів, але він просувався повільно. Тоді працівники закладу звернулись за підтримкою до громадської організації.

«Звернулись до нас, і ми залучили Фонд освітніх ініціатив, наша громадська організація U.Mentor і проєкт HALLI з Наталією Тішковою також долучилися до цієї ініціативи – і спільними зусиллями дуже швидко закрили збір і облаштували всі пошкоджені елементи. Все було замінено, і тепер двері бібліотеки відчинені для дітей громади», – розповів голова ГО «Центр інновацій та партнерства U.Mentor» Гліб Ступак.

За плідну співпрацю, стабільні партнерські відносини та своєчасну допомогу в розробці та втіленні проекту соціального спрямування «БІБЛІОхаб» Глібу Ступаку вручили подяку.

«Пан Гліб мешкав у Покровську – і зараз не забуває про місто. Ми впевнені, що співпраця між громадською організацією, яку очолює Гліб Ступак, та нашими закладами є не останньою, адже ми отримували допомогу і в інших проєктах саме під час війни», – розповіла начальниця Покровського міського відділу культури Олена Олехнович.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровська центральна дитяча бібліотека імені Олени Пчілки виграла у всеукраїнському конкурсі 5 тисяч доларів для створення сучасного мультифункціонального простору.