Завтра, 8 січня, в Покровській громаді оголошено траур у зв’язку з трагічною загибеллю покровчан під час ракетної атаки 6 січня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«На знак скорботи за загиблими на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій просимо приспустити Державний Прапор України», – йдеться в повідомленні.

8 січня буде введено тимчасову заборону на розважальну музику на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування та інших громадських місцях. 

У Мирноградскій громаді 8 січня також оголошено днем трауру за загиблими внаслідок російської атаки 6 січня. Про це повідомляють у Мирноградській МВА.

Покровська та Мирноградська МВА висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня росіяни обстріляли Покровськ та село Рівне Мирноградської  громади ракетами С-300. Попередньо відомо про 5 загиблих в Покровську та 6 – в Рівному. На вечір 7 січня на місці зруйнованих будинків знайшли тіла 3 загиблих: жінки та чоловіка в Покровську та дитини в Рівному. Поліцейські також вилучили понад півсотні фрагментів тіл, проводиться їх ідентифікація. Остаточна кількість загиблих стане відома після експертизи.

Детальніше про наслідки обстрілів у Покровську та Рівному – в сюжеті ТК «Орбіта».