Керівництво Покровської громади нагородило активних городян, які роблять значний внесок у розвиток міста. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Захід був приурочений до Дня міста Покровська, який відзначається в першу неділю вересня.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк зазначив, що кожен мешканець громади робить все для того, щоб наблизити перемогу, незважаючи на труднощі військового часу.

«За цей рік ми з вами зіштовхнулись з багатьма непростими викликами долі, втім разом нам вдалось впорались з ними. Ми пам’ятаємо всіх, хто виборював, та шануємо тих, хто продовжує виборювати цілісність нашої держави. Дякую кожному з вас за докладені зусилля щодо розвитку та процвітання нашої громади. Попри зусилля ворога, ми залишаємося згуртованими, сильними та незалежними», – зазначив Сергій Добряк.

Пам’ять покровчан, які загинули внаслідок обстрілів чи захищаючи Україну зі зброєю в руках, вшанували хвилиною мовчання.

14 жителів міста було відзначено медаллю «Хрест громадянських заслуг». Двох з них – посмертно: начальника аварійно-диспетчерської служби Красноармійського УГГ Романа Даценка та керуючого піцеріями «Corleone» та «Gusto» Артема Степаненка.

Медаль «За оборону рідної держави» від очільника громади отримали вісім представників силових структур.

Заступники начальника Покровської МВА Наталія Іваньо, Маргарита Ідрісова та заступник міського голови Микола Шабельник відзначили мешканців громади почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.

Детальніше про святкування Дня міста Покровська – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що жителі Добропілля відзначили 70-річний ювілей свого міста.