У Покровську триває ліквідація наслідків російського обстрілу, який стався вночі з 29 на 30 листопада. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Від прильотів постраждали покрівлі та вікна житлових будинків. Працівники комунальних підприємств оперативно взялися за усунення наслідків обстрілу. Зокрема вже усунуто пошкодження покрівель 18 будинків. Усього до ремонтних робіт залучено близько 40 працівників. 

«Загалом пошкоджено 36 покрівель, половину з яких вже відремонтовано, та 250 вікон – всі вже забиті OSB-плитами. Роботи тривають. Кількість звернень громадян до контакт-центру перевищила 300, але це не остаточна цифра, оскільки нові заявки продовжують надходити», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що незадовго до півночі 29 листопада росіяни обстріляли Покровськ ракетами С-300. Це вже був четвертий обстріл міста за місяць. Постраждали 5 осіб, зокрема три дитини, одній з яких – менше року. Були пошкоджені житлові будинки, заклад дошкільної освіти, відділ поліції, гаражі.