Фахівці комунального підприємства «Покровськводоканал» ліквідували аварію на водопровідній мережі, яка сталася внаслідок обстрілу центральної частини Покровська 6 березня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Зазначається, що сталева мережа не витримала гідроудару та здригання ґрунту, які виникли внаслідок влучання ракети. До усунення наслідків обстрілу оперативно приступила аварійно-ремонтна бригада КП «Покровськводоканал».

«У ході робіт була виконана відкачка води мотопомпою, розкопка двох котлованів, різка та демонтаж труб, приварка пластин та заглушок», – йдеться в повідомленні.

Ремонт тривав дві доби, після його завершення мережа була опресована та запущена в роботу. Також комунальники впорядкували територію після ремонту: виконали засипку котлованів, підсипку ґрунту, планування території вручну.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі 6 березня ворог випустив по Покровську 4 ракети. Серед об'єктів, які постраждали: котельня, багатоквартирні та приватні будинки, 2 приміщення комунальної власності, 2 заклади освіти, а також медичний та культурний заклади. Один заклад освіти зруйновано.