У Покровську триває ліквідація наслідків російського обстрілу, який стався вночі з 4 на 5 лютого. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу північної частини Покровська було пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури. Також постраждали 8 багатоквартирних та 7 приватних будинків.

Бригади комунальних служб та підприємств Покровська одними з перших прибули на місце прильотів та розпочали ліквідацію наслідків обстрілу. За минулу добу до Контакт-центру надійшло 19 заявок щодо пошкоджень нерухомого майна.

«На місці обстрілу працюють бригади місцевих комунальних служб. Вчора були задіяні 8 осіб. Вони «залатали» вікна у під’їздах 6 багатоквартирних будинків. Працюємо далі», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

У відновлювальних роботах також задіяні автовежі. Для ремонту осель бригади використовують OSB-листи і тарпаулін з міського резерву.

Комунальники також працюють над прибиранням уламків, будівельного сміття й битого скла.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що внаслідок обстрілу вночі 5 лютого без опалення залишилася частина Покровська. Вже ввечері комунальники відновили роботу пошкодженої тепломережі. За інформацією поліції, росіяни атакували Покровськ двома ракетами С-300.