Комунальні служби Покровська відновили роботу тепломережі, пошкодженої внаслідок нічного обстрілу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, через аварію на трубопроводі, яка сталася внаслідок обстрілу, одна з котелень КП «Покровськтепломережа» призупинила роботу. Без опалення залишились мешканці 57 будинків району динасового заводу.

З самого ранку до ремонтних робіт приступили аварійні бригади, яким вдалося відновити пошкоджений трубопровід та запустити котельню в роботу.

«Ворог вкотре намагається внести «корективи» в життя мирних міст Донеччини. Обстрілює житлові будинки цивільних мешканців та об’єкти життєдіяльності громад регіону. Українці – незламний народ, готовий до будь-яких випробувань, і за майже 2 роки війни ми це довели. Дякуємо нашим комунальним службам за оперативне реагування в ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Тримаймося. Все буде Україна», – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що внаслідок обстрілу, який стався вночі на 5 лютого, в Покровську зафіксовані значні пошкодження інфраструктури, частина міста залишилася без опалення.