Відвідувачки відділення денного перебування Покровського територіального центру соціального обслуговування взяли участь у костюмованому заході «Маско, я тебе знаю!» За яскравим дійством стежила знімальна група ТК «Орбіта».

«Я обрала такий образ, тому що мені подобається. Ялинка на Новий рік обов'язково має бути», – каже учасниця заходу Зінаїда Бережко. 

Створити костюм було половиною справи – треба було ще й оригінально його представити. Тож конкурсантки читали вірші, співали пісні й загадували загадки.  Учасниці не боялися жартувати з себе та імпровізувати на сцені.

Лауреаткою конкурсу першого ступеня стала Марія Макєєва з костюмом цукерочки «Леді Mont Blanc».

«Це не звичайна цукерка. Думала, треба щось цікаве вигадати, тож обрала цукерки «Mont Blanc» – вони дуже смачні, тому я вирішила зробити костюм. Такого ще ніхто не робив», – розповідає Марія Макєєва.

Друге місце – у Санта Клауса від Юлії Соколенко, а третє – у Червоної шапочки Тамари Мельник.

Лариса Поповська отримала приз глядацьких симпатій за образ Королеви ночі.

«Я не очікувала отримати такий приз, тому що ми всі молодці, й мені всі сподобались. Тому для мене це було несподіванкою», – ділиться почуттями пані Лариса.

Члени журі зізналися, що вибір був важким, бо всі виступи виявилися цікавими та гідними перемоги. Конкурс карнавальних костюмів – традиційний. Учасниці та організатори кажуть, що раді можливості провести його і цього року, попри війну.

«Покровською міською територіальною громадою надаються соціальні послуги. Це натуральна допомога, соціальна адаптація та догляд на дому. Сьогодні ви побачили одну з наших послуг – соціальна адоптація. Наші жіночки виступали перед новорічними святами», – пояснила перша заступниця директора УСЗН Покровської міськради Тетяна Бєлкіна. 

«За традицією ми провели конкурс карнавальних костюмів, в якому взяли участь 22 учасники. Дівчата с радістю підготували ці костюми, було цікаво», – додала завідуюча відділенням денного перебування Покровського терцентру Світлана Зубенко. 

Саме Світлана Зубенко писала сценарій цьогорічного конкурсу. Наприкінці конкурсантки отримали подарунки, підготовлені міською військовою адміністрацією, та солодощі від Товариства Червоного Хреста. 

Детальніше про карнавал – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що діти Покровської громади зібрали подарунки для військових на Авдіївському напрямку