60 дітей Покровської громади зібрали подарунки для військовослужбовців, які боронять Авдіївку, в рамках акції «Таємний Санта». Про це повідомила волонтерка Ганна Шаповал.

Діти Донеччини в різдвяно-новорічні дні не кажуть, що хочуть матеріальних подарунків, адже їхня мрія вже майже два роки одна на всіх - щоб закінчилась війна та для декого повернутися до дому.

Діти, які перемістились до Покровська з небезпечних населених пунктів Донеччини, та місцеві мешканці прийшли в резиденцію Таємного Санти зі своїми подарунками для військових, що боронять такий важливий для Донеччини і всієї України Авдіївський напрямок.

«Ми запустили таку благодійну акцію новорічних подарунків для Збройних сил України. Сьогодні ви і є таємними Сантами для наших захисників», – звернулась до дітей Ганна Шаповал.

Подарунки, які принесли діти, одразу спакували в коробку. Її хочуть до нового року передати захисникам Авдіївки. Діти у більшості самі збирали подарункові пакунки. Тому кожен подарунок для військового – індивідуальний.

«Мені 11 років, я з-під Авдіївки, але тимчасово проживаю у місті Покровськ. Я своїми руками приготувала булки з шоколадом та принесла чай», – розповідає дівчина.

Всього для військових з Авдіївського напрямку зібрано 60 пакунків. Окрім цього, кожна дитина отримала подарунок і для себе. Про це потурбувались благодійники, яких до подвійної акції «Таємний Санта» долучила голова громадської організації «Гідність Донбасу» Ганна Шаповал.

Детальніше про акцію – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Porkovsk.news повідомляв, що вихованці «Златиці» завітали до Покровської МВА з Різдвяним вертепом.