Впродовж минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж на території Донецької області, 2 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«23 червня зранку ворог завдав удару по житловому сектору міста Курахове Покровського району. Внаслідок обстрілу виникло загоряння господарчої споруди на території приватного домоволодіння. На місці обстрілу працювали рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу на площі 20 квадратних метрів», – повідомляють у ДСНС.

Ввечері того ж дня ворог обстріляв місто Селидове, внаслідок чого виникло займання автомобіля на території приватного домоволодіння. Рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували загоряння на площі 8 квадратних метрів.

23 червня о 20:50 рятувальники 63 ДПРЧ прибули на виклик щодо загоряння автомобіля за межами міста Новогродівка. О 21:05 надзвичайники ліквідували пожежу на площі 4 квадратних метрів.

Усього за минулу добу окупанти 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що росіяни обстріляли Селидове двічі за минулу добу.